Immergas partnerem kampanii „Dom bez Rachunków”

Ruszyła kampania informacyjna „Dom bez Rachunków”. Celem akcji jest szerzenie świadomości na temat ekologicznych rozwiązań dla domów jednorodzinnych. Organizatorzy chcą zwrócić uwagę społeczeństwa na wyzwania związane z ochroną środowiska naturalnego oraz zachęcić do wyboru instalacji wykorzystujących odnawialne źródła energii – OZE przy podejmowaniu decyzji dotyczącej sposobu ogrzewania w budynkach. Immergas jest partnerem kampanii.

Immergas Polska na Targach Enex. Pompy ciepła i ekologiczne ogrzewanie

Targi Enex - Nowa Energia, jedyne w swoim rodzaju wydarzenie w branży energetycznej, odbędzie się już w tym miesiącu – w dniach 27-28 lutego w Kielcach. Oprócz producentów osprzętu i urządzeń dystrybuujących energię, na uczestników targów dodatkowo czekać będą specjalne spotkania szkoleniowe dla instalatorów pomp ciepła oraz dwie specjalistyczne konferencje, których partnerem jest Immergas Polska – Forum Pomp Ciepła oraz Kongres PORT PC.

1 urodziny LSI

29 maja w historycznych wnętrzach Fabryki Wełny w Pabianicach odbyła się konferencja Licencjonowanych Serwisów Immergas (LSI). Na spotkanie zaproszone zostały firmy, które rok temu rozpoczęły współpracę z Immergas w oparciu o nowatorską strukturę serwisową w branży grzewczej. Celem spotkania było podsumowanie wszystkich zmian, które miały miejsce od chwili wprowadzenia nowej struktury, jak również wspólne omówienie planów rozwojowych oraz wymianę doświadczeń i sytuacji rynkowej z różnych regionów Polski.

Laur Klienta – Grand Prix 2017 dla Immergas Polska

Z wielką przyjemnością informujemy, że marka IMMERGAS już po raz trzeci została uznana za najbardziej rozpoznawalną w kategorii „Polska jakość branży budowlanej – systemy grzewcze”, w niezależnym plebiscycie „Laur Klienta”.
Ponadto zostaliśmy wyróżnieni nagrodą specjalną - godłem GRAND PRIX, którym mogą się poszczycić tylko nieliczne firmy. To wyjątkowe odznaczenie jest najlepszą rekomendacją dla naszych klientów i stanowi dowód na to, że mają oni do czynienia z marką popularną, poważaną od lat i godną zaufania.